Τον Μανώλη Κελαΐδη διαδέχτηκε πρόσφατα, ο Γιώργος Μαρκουλάκης.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ και αντιπύραρχος διοικητής στον πυροσβεστικό σταθμό Βρυσσών, υπόσχεται ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του θα συνεχίσει τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.

Ο κ.Μαρκουλάκης, πριν την ανάδειξη του σε πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χανίων διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης  Αποκόρωνα, ενώ επίσης ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

“Φίλες και φίλοι της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης,

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που με την ψήφο σας με τιμήσατε το 2016 και με αναδείξατε Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αποκόρωνα, όπως και πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Σύνεδρο στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Επιθυμώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου αλλά και την ευγνωμοσύνη μου για τον αγώνα και τη συμπαράστασή σας στον ανηφορικό δρόμο που βρίσκεται μπροστά μας. Η απόφαση της Διοίκησης του Κόμματός μας και των αρμόδιων Οργάνων του να συνεχίσω τον αγώνα μου από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων με γεμίζει ευθύνη, καθώς όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα των στιγμών και το μεγάλο χρέος για τη σωτηρία της Πατρίδας. 

Να είστε βέβαιοι ότι η ανάληψη των νέων καθηκόντων μου μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθουσιασμό για να συνεχίσω μαζί σας τον αγώνα που ξεκινήσαμε. Δύναμη, για να αφουγκρασθούμε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μας. Για να προσεγγίσουμε τη νέα γενιά και να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για την ευημερία και την κοινωνική πρόοδο όλων των Χανιωτών. Για την πολιτική αλλαγή που κυοφορείται υπό την ηγεσία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Τέλος, επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη για την ενθάρρυνση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τις προσδοκίες σας. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλούς αγώνες.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook