Άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες

Πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, δρόμοι που μετατράπηκαν σε ποτάμια, χείμαρροι στις επαρχιακούς οδούς και κατολισθήσεις συνθέτουν την σημερινή εικόνα των Χανίων, που πλήττονται από τον Δαίδαλο, από νωρίς τα ξημερώματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από το πρωί από πολίτες που έχουν πέσει "θύματα" της κακοκαιρίας.

Στο δρόμο από φυλακές Αγιάς προς Γαλατά, ένας οδηγός δεν αντιλήφθηκε το χαντάκι που είχε καλυφθεί από το νερό της βροχής, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ενώ δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους κατά την διάρκεια της ημέρας σε διάφορες περιοχές των Χανίων.

Χαρακτηριστική η περίπτωση στην εθνική οδό, όπου στο ύψος της γέφυρας των Περιβολίων οχήματα ακινητοποιήθηκαν από το ύψος της βροχής που ξεπέρασε το διαχωριστικό στηθαίο και οι οδηγοί αυτών αναγκάστηκαν να τα "εγκαταλείψουν".

Οι επόμενες δύο φωτό από τον "Μουδάκη Ν.".

Φωτό Μουδάκης Ν.

Ανάλογη ήταν και η εικόνα πριν από μερική ώρα στα Λιβάδια, όπου ο δρόμος και οι αυλές των σπιτιών μετατράπηκαν σε λίμνες.

Αυτή την ώρα η κατάσταση βελτιώνεται, με την κακοκαιρία να έχει κοπάσει και η ομαλότητα να αποκαθίσταται.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι οδηγοί πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοι στις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα στους επαρχιακούς δρόμους που σημειώνονται κατολισθήσεις.

Εικόνες από τον Κλαδισσό

Βίντεο από χρήστες του Facebook