Σε απόγνωση η ιδιοκτήτρια – Η βιοτεχνία λειτουργεί στην πόλη μας εδώ και 25 χρόνια – Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η καταστροφή, εκτιμά η ιδιοκτήτρια 

Ανυπολόγιστη καταστροφή υπέστη μια βιοτεχνία ρούχων στον Μακρύ Τοίχο,από την κακοκαιρία που έπληξε σήμερα το νομό Χανίων

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χάθηκαν σε μια στιγμή, όταν ο χείμαρρος έσπασε την πόρτα της βιοτεχνίας και 310 τ.μ, πλημμύρισαν με νερό.

Μηχανήματα και χιλιάδες ρούχα καταστράφηκαν, με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να δηλώνει στο Flashnews.gr, ότι αυτό θα είχε αποφευχθεί, αν ο δήμος φρόντιζε να διατηρεί “καθαρά” τα φρεάτια.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η καταστροφή, λέει η ιδιοκτήτρια

Ακόμα, δεν έχει υπολογιστεί το μέγεθος της ζημιάς, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα γίνεται άντληση των υδάτων, ωστόσο η κ.Ιωάννα εκτιμά ότι πρόκειται για καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

 Η κ.Ιωάννα αδυνατεί να πιστέψει αυτό που συνέβη σήμερα στην επιχείρηση της που έχει αφιέρωση ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της, “τρέχοντας” την με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Κινδύνεψε η κόρη της – Μήνυση στον Δήμο Χανίων

“Την ώρα που ο χείμαρρος έσπασε την πόρτα μέσα ήταν τα παιδιά μου”

Όπως μας περιγράφει, η πόρτα έσπασε από την πίεση του νερού, πλακώνοντας την μια της κόρη, με την άλλη που βρίσκονταν ευτυχώς μαζί της, να την απεγκλωβίζει.

Η ιδιοκτήτρια σε κάθε περίπτωση δηλώνει αποφασισμένη, ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δήμου καθώς ο χείμαρρος θα είχε αποφευχθεί εάν οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν φροντίσει τον καθαρισμό των φρεατίων που βρίσκονται πολύ κοντά στην βιοτεχνία της.

“Εγώ πληρώνω τόσα χρόνια τον δήμο και είμαι νόμιμη απέναντι του, αυτή είναι η αναταπόδοση;” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook