Ο ΟΦΗ «πάτησε» τον Πλατανιά, τον κέρδισε μόνο με 1-0 – χάνοντας ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατέβασε τον ΟΦΗ με το γνώριμο 4-2-3-1 και πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Από την πλευρά του ο Γιωργος Παράσχος έκανε εκτεταμένο ροτέιςον δείχνοντας πως το μυαλό του είναι ξεκάθαρα στο παιχνίδι με την Λαμία που έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα πρόωρου τελικού. 

Με την αύρα του κόσμου που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο 9ο λεπτό όταν ο Κοιλιάρας έβγαλε την σέντρα και ο Χαντί με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τον ΟΦΗ που περιόρισε τον Πλατανιά σε παθητικό ρόλο και μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Ορτέγκα να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Κοκκαλά. Ο Πλατανιας απείλησε μόνο στο 45′ όταν ο Ζιαμπάρης έκανε τραγικό λάθος βγάζοντας τον Παπανικολάου σε θέση τετ α τετ αλλά ο Στρέζος κράτησε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παράσχος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι τον Κοροβέση όμως και πάλι ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που δημιουργούσε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Χαντί, Μάρτος ήταν άστοχοι παρότι βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση με τον Πλατανιά να έχει μια τελική και αυτή από εκτέλεση φάουλ του Μπούντνικ που έδιωξε ο Στρέζος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook