Το μήνυμα γνωστού Χανιώτη επιχειρηματία που βρίσκεται σε απόγνωση και εκθέτει τους φορείς

“Σε όλους τους φορείς αφιερώνω αυτό το βίντεο και μερικές φωτογραφίες” με αυτή τη φράση ο Χανιώτης επιχειρηματίας Άκης Παινεσάκης, του Italian Factory Outlet, εκθέτει τον δήμο, τη ΔΕΥΑΧ και την Περιφέρεια για την πλημμύρα που είδε για πολλοστή φορά να καταστρέφει την περιουσία του, τη στιγμή που οι φορείς τον είχαν διαβεβαιώσει ότι έλυσαν το πρόβλημα της περιοχής.

Τα προβλήματα που προκλήθηκαν χθες από τον Δαίδαλο ήταν πάρα πολύ σοβάρα στην περιοχή του δήμου Πλατανιά, του Μάλεμε, του Γαλατά, της Αγίας Μαρίνας στην εθνική οδό  αλλά και στο κέντρο της πόλης

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε η περιοχή του Κλαδισού η οποία σε κάθε δυνατή νεροποντή γινόταν λίμνη. 

Και σε προηγούμενες κακοκαιρίες υπήρξαν διαμαρτυρίας για την πλημμύρα που υφίσταται η περιοχή σε κάθε έντονη βροχόπτωση. Ο επιχειρηματίας Άκης Παινεσάκης που δραστηριοποιείται στην περιοχή είχε κάνει επανειλλημμένες εκκλήσεις στους φορείς ενώ και αλλεπάληλα δημοσιεύματα είχαν θίξει το πρόβλημα. Τότε ο δήμος Χανιών και η ΔΕΥΑΧ είχαν διαβεβαιώσει ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την εκτέλεση έργου ειδικά για αυτό τον λόγο για το οποίο μάλιστα είχε κλείσει ο δρόμος κάποιες ημέρες.

Όμως, τις δεσμεύσεις και την αποτελεσματικότητα του έργου “τα πήρε” στο πέρασμά του το νερό που για μια ακόμα φορά μετέτρεψε σε λίμνη την περιοχή του Κλαδισού.

Ο επιχειρηματίας Άκης Παινεσάκης σε ανάρτησή του αφήνει έκθετους τους φορείς:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook