Επιβεβαιώνεται το νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας – Δεν είναι ακόμη σαφές αν η 32χρονη εφοριακός έλαβε το μήνυμα με SMS στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού

Επιβεβαίωσε η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο ότι η 32χρονη εφοριακός είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». 

Η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα», διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη. Δηλαδή, δεν είναι ακόμη σαφές αν η Δώρα έλαβε το μήνυμα με SMS στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.

Η Δώρα μάλιστα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της, ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας». «Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.

Την ίδια ώρα η κυρία Παναγοπούλου διέψευσε ότι η κοπέλα είχε γρονθοκοπηθεί προτού μαχαιρωθεί και βασιζόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, είπε ότι είχε δεχθεί 14 μαχαιριές, κυρίως στη θωρακική της κοιλότητα.

Τέλος, αναφορικά με την ανταλλαγή 160 μηνυμάτων της Δώρας με κοντινό της πρόσωπο, είπε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο στοιχείο, χωρίς όμως να το αποκλείει, αφού η δικογραφία είναι ανοιχτή και δίνονται ακόμα καταθέσεις. 

Δείτε το βίντεο

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook