Με διακρίσεις για τον ΟΑΧ πραγματοποιήθηκε το 5ο κατά σειρά και τελευταίο για το 2017 τουρνουά Ε3, που διεξήχθη στα Χανιά.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις για τον ΟΑΧ ήταν αυτές του Στέλιου Ζερβού και της Στελλίνας Μαρινάκη που αναδείχτηκαν στην 1η θέση στις κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια 12 ετών, αντίστοιχα.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Νέες διακρίσεις κατάφεραν να σημειώσουν στο 5ο κατά σειρά -και τελευταίο για το αγωνιστικό έτος 2017- τουρνουά Ε3, που διεξήχθη στα Χανιά, οι νεαροί τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Οι πιο σημαντικές ανήκουν στον Στέλιο Ζερβό και τη Στελλίνα Μαρινάκη που αναδείχτηκαν στην 1η θέση στις κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια 12 ετών.

Συνολικά, ο ΟΑΧ συμμετείχε με 22 αθλητές σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά, ο Ζερβός και η Μαρινάκη σφράγισαν την 1η θέση, νικώντας στον τελικό τον Γιώργο Τζωρμπατζάκη από τον Ο.Α. Χερσονήσου με σκορ 64, 60, ενώ η Μαρινάκη επικράτησε από τη δική της πλευρά της Χρυσής Νταμπακάκη με 60, 61.

Επίσης σημαντική εξελίχθηκε και η συμμετοχή στο τουρνουά για τους Ανδρέα Κονταράκη και Μαρία Βαρβεράκη που βρέθηκαν στον τελικό στα “16άρια”, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι στους Βαγγέλη Μπόγρη και Ελένη Κωστάκη (και οι δύο από το Ηράκλειο ΟΑΑ) χάνοντας 60, 62 και 60, 64 αντίστοιχα. Στην ίδια κατηγορία, ένας άλλος τενίστας του ΟΑΧ, ο Αγγελος Καραχάλιος, αναδείχτηκε 3ος, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε στα Κ12 και η Κέλλυ Καραπανταζή.

Μέχρι τα προημιτελικά βρέθηκαν οι Μιχάλης Μαράκης, Λευτέρης Ματσαμάκης, Λευτέρης Χαλακατεβάκης, Ανδρέας Κωνστανταράκης, Αντώνης Ματσαμάκης, Χρήστος Κασαπάκης και Αννα-Μαρία Σταμούλου, ενώ συμμετοχή στη φάση των “16” είχαν οι Αριστοτέλης Καϋμενάκης, Στέλλα Καραγιάννη, Απόστολος Χαλακατεβάκης, Στέλιος Πετράκης και Κέιντι Χατελάρι.

Τέλος, συμμετοχή στον α’ γύρο είχαν οι αθλητές, Νικόλας Φουντουλάκης, Κλειώ Κολοκυθά, Ευαγγελία Λαγουβάρδου και Μαριάννα Βογιατζόγλου.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook