Η Λαμία με δυο γκολ του Βασιλαντωνόπουλου υποχρέωσε στην 4η σερί ήττα του τον Πλατανιά στη Super League και 5η συνολικά με σκορ 2-0 κρατώντας τον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αν και θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα της στο πρώτο ημίχρονο δεν τα κατάφερε χάνοντας διπλή ευκαιρία στο 42′. Αρχικά ο Ντεβέσα με σουτ μέσα από την περιοχή “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια αστόχησε ο Κρος.

Στο 50′ ο Βασιλαντωνόπουλος “τρύπωσε” μέσα στην περιοχή του Πλατανιά και από πλάγια θέση με σουτ “νίκησε” τον Κοκκαλά για το 1-0. Στο 67′ ο Πλατανιάς ζήτησε πέναλτι πάνω στον Κοροβέση με τον Ασίγκμπα να βρίσκει πρώτα την μπάλα και μετά τα πόδια του επιθετικού των “ερυθρόλευκων”. Ο Μπλάνας εξόργισε τους ανθρώπους της χανιώτικης ομάδας με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον πάγκο αρχικά ο Ηλίας Μαχαίρας και εν συνεχεία ο Γιώργος Παράσχος.

Στο 90+3′ ο Βασιλαντωνόπουλος με το δεύτερο γκολ του έβαλε… τελεία στο ματς, πλασάροντας σωστά μετά την μπαλιά του Τσούκαλου.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας)-Σίπκας (Σάμου)
4ος διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Στάθης (16′), Πλιάτσικας (17′), Παπαδόπουλος (83′), Τσούκαλος (85′), Αναστασόπουλος (33′), Γκρζέλτσακ (79′), Ενσικουλού (89′)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (56′ Πίτι), Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Ακόστα (86′ Φράγκος), Βάντερσον (80′ Τσούκαλος).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας (65′ Κοροβέσης), Καρυπίδης (80′ Δημούτσος), Ντικαμονά, Στάθης, Κρος, Πατράλης, Βάντερσον, Ντεβέσα (72′ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook