Τη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή κορυφαίων Ρώσων σολίστ και της διεθνούς φήμης Σοπράνο Άννας Αγλάτοβα του θεάτρου Μπολσόι διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ρωσίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Συναυλία για την Ειρήνη στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου την οποία παρακολούθησε πλήθος Ηρακλειωτών, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, Αντιδήμαρχοι και Ρώσοι πολίτες.

Τη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή κορυφαίων Ρώσων σολίστ και της διεθνούς φήμης Σοπράνο Άννας Αγλάτοβα του θεάτρου Μπολσόι διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ρωσίας το οποίο εκπροσώπησε το Προξενείο Κρήτης και Πελοποννήσου της Ρωσίας με τον κ. Δημήτρη   Καλαϊτζιδάκη ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό του Υπουργού Πολιτισμού της χώρας.

Όπως δήλωσε ο Εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Carancini Δήμος Ηρακλείου και Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας με τιμή και υπερηφάνεια διοργάνωσαν αυτή τη μεγάλη συναυλία για την Ειρήνη στο Ηράκλειο, μοναδική Ελληνική πόλη για τη φετινή περιοδεία των φημισμένων σολίστ και τη σοπράνο.

«Ήταν συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου που παρακολούθησε τη συναυλία και ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση. Οι προσπάθειες που ξεκίνησαν για περαιτέρω  ανάπτυξη των σχέσεων σε διάφορους τομείς στο πλαίσιο του έτους Ελλάδα – Ρωσία 2018 θα συνεχιστούν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων με κορύφωση την αδελφοποίηση του Ηρακλείου με την πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας Νίζνι Νόβγκοροντ» κατέληξε ο κ. Carancini.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook