Γνωρίστε τη νέα πρωτοποριακή βέργα ελαιοραβδιστικού από ανθρακόνημα ή την παλμική βέργα flex, καθώς και όλη τη γκάμα ελαιοραβδιστικών Ραμπαλάκος και επιλέξτε τον τύπου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Νέα ελαιοκομική περίοδος με μεγάλες απαιτήσεις και μεγάλες προσδοκίες.

Η Agrocenter Ραμπαλάκος, με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ελαιοραβδιστικών, παρέχει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων ελαιοσυλλογής.

Αξιοποιώντας σύγχρονες πρακτικές για την έρευνα και εξέλιξη των ελαιοραβδιστικών και μετά από επίπονη πρακτική εφαρμογή στο χωράφι, η Agrocenter Ραμπαλάκος διαθέτει πλέον, πατέντες ευρεσυτεχνίας για όλα της τα προϊόντα.

Τα ελαιοραβδιστικά Ραμπαλάκος, συνδυάζουν μέγιστη απόδοση στην ελαιοσυλλογή, προστασία του δέντρου και του καρπού, προσιτή τιμή και φυσικά εξαιρετική αξιοπιστία.

Νέο ελαιοραβδιστικό από ανθρακονήματα με super επιδόσεις

Το 2017, φέρνει μια καινούργια άφιξη στο δυναμικό της εταιρείας.

Το νέο ελαιοραβδιστικό με τη Βέργα Παλμικός Αχινός από Ανθρακόνημα, μεγιστοποιεί την απόδοση και ξεχωρίζει για τη μηδενική πρόκληση φθορών στο ελαιόδεντρο και τον ελαιόκαρπο. Εξασφαλίζει την ελάχιστη δυνατή πτώση φυλλώματος, με απόδοση που ξεπερνά τα 200kg ανά ώρα.

Το καλύτερο εργαλείο ελαιοσυλλογής, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Ελαιοραβδιστικά Ραμπαλάκος για κάθε περίσταση

Εκτός από το νέο ελαιοραβδιστικό Βέργα Παλμικός Αχινός από Ανθρακόνημα, στην Agrocenter Ραμπαλάκος θα βρείτε διάφορους τύπους Βέργας για ελαιοραβδιστικά, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και συνήθειες σας:

Βέργα Παλμικός Αχινός «flex»

Βέργα Παλμικός Αχινός Υ-16

Βέργα Παλμικός Αχινός

Βέργα Παλμική «Τ»

Βέργα Παλμική Ίσια

Βέργα Περιστροφική «Τ»

ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Α.Ε. ΟΒΕΕ
1o χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου
Τηλ.: 28210 73850 – 73883
email:[email protected]