Εκδηλώσεις για τα 10 Χρόνια της Έκθεσης ΜΦΙΚ

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας στο κτήριο της παλιάς ηλεκτρικής στον κόλπο Δερματά, γιορτάζει και διοργανώνει 10 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. 

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου η ΧΟΠΚ (Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης) έρχεται στο  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για μια μελωδική, χορευτική βραδιά με την ομάδα Αργεντίνικου Tango. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 19:30 με μια σύντομη γνωριμία με το tango, μέσα από παιχνίδια κινήσεων και αλληλεπιδράσεων, υπό τον ήχο μουσικών που γεννήθηκαν σε παλιά λιμάνια. Στη συνέχεια, στις 21:00 θα ξεκινήσει η milonga, όπως λέγεται η βραδιά  tango στην Αργεντινή, με όμορφες  μουσικές επιλογές από την Αγγελική, μέλος της ΧΟΠΚ tangο. Η βραδιά είναι ανοικτή στο κοινό.

H επόμενη επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια διαφορετική Δαρβινική βραδιά με προσκεκλημένη τη Ruth Padel, τρισέγγονη του Δαρβίνου. Για την εκδρομή στον Στρούμπουλα που δυστυχώς αναβλήθηκε λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. 

Οι εκδηλώσεις για τα 10 Χρόνια της Έκθεσης ΜΦΙΚ ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου: http://www.nhmc.uoc.gr/el/ten-years

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook