Χειροπέδες σε δύο άνδρες μετά από αστυνομική επιχείρηση στο δήμου Μυλοποτάμου – Βρέθηκαν περισσότερα από 4 κιλά κάνναβης, πολεμικό όπλο, πιστόλι, γεμιστήρες και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου,  δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 59 και 27 ετών,  κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (31.10.2017) το πρωί, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες του 59χρονου και του 27χρονου καθώς και σε χώρους ποιμνιοστασίων που χρησιμοποιούσαν οι δύο ημεδαποί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

  • 4 κιλά και 72 γραμμάρια κάνναβης,

  • 25 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, (ύψους έως 2 μέτρων)

  • πολεμικό όπλο,

  • πιστόλι και 2 γεμιστήρες,

  • 105 φυσίγγια

  • το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ και

  • 2 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρέθυμνου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook