Οι “Platanias Ultras” εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον πρώην πλέον προπονητή των “ερυθρόλευκων”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο προπονητής της ομάδος μας Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν. Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ σ ‘ αυτόν τον άνθρωπο που τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να κάνει το Πλατανιά να παίζει ένα ποδόσφαιρο που το ζήλευαν ακόμα και οι μεγαλύτερες ομάδες. Στον άνθρωπο που μας έκανε να σταματήσουμε να συζητάμε για την παραμονή της ομάδος μας στη superleague. Στον άνθρωπο που μας έκανε ακόμα και να ονειρευόμαστε Ευρώπη όταν πέρυσι τερματίσαμε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος την καλύτερη που είχαμε δει έως τότε. Οφείλουμε να τα αναγνωρίσουμε όλα αυτά. 

Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας. Σε ευχαριστούμε που μπόρεσες και έκανες ομορφότερες τις Κυριακές μας των δύο προηγούμενων ετών. Ευχόμαστε πάντα να περπατάς στον δρόμο των επιτυχιών. Αποτελείς κεφάλαιο για τον ΑΟΠ γι’ αυτό και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook