Ενημερωτική συνάντηση των υποψηφίων της «Επιμελητηριακής Σύμπραξης» για τις επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο Ηρακλείου,πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, 30 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Μηνάς Μελισσείδης καλοσώρισε τους υποψήφιους και τους ενημέρωσε για θέματα σχετικά με το πρόγραμμα και τις διαδικασίες της συμμετοχής του συνδυασμού στις εκλογές. Σε σχετικές ερωτήσεις των παρευρισκομένων απάντησε ο κ. Μηνάς Μελισσείδης και ο επίσης έμπειρος σε θέματα νομοθεσίας και διαδικασιών κ. Βαγγέλης Καρκανάκης. 

Η επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Σύμπραξη» αναμένεται, όπως ανακοίνωσε στους υποψηφίους ο κ. Μηνάς Μελισσείδης, να κατατεθεί αύριο Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Στις επικείμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 2,3,4 Δεκεμβρίου,σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις θα συμμετέχουν για πρώτη φορά 4 η και 5 διαφορετικοί συνδυασμοί. Έτσι, αναμένεται ο συναγωνισμός να είναι εντονότερος από κάθε άλλη φορά. Τελειώνοντας την ενημέρωση ο κ. Μελισσείδης ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook