Την πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, Γιώργος Γεωργίου.
Ο 32χρονος «άσος» μίλησε στο evrytaniasport.blogspot.com για τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει την Κυπριακή Ανόρθωση και να μεταγραφεί στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Γεωργίου είναι μακράν ότι καλύτερο έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την Ανόρθωση. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του η συμμετοχή με την Ανόρθωση στους ομίλους του Champions League την περίοδο 2007-2008.
Αναλυτικά η συνέντευξή του:
Θα θέλαμε να μας πεις πως αποφάσισες και άφησες την Ανόρθωση και πήγες στον ΟΦΗ;
«Έκλεισε ένας κύκλος στην Ανόρθωση. Για κάποιους λόγους που υπήρχαν εκεί στην ομάδα αποφάσισα να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ιστορία. Ήθελα να την βοηθήσω και εγώ, ώστε να πραγματοποιήσει τον στόχο της και να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας. Μίλησα με τον πρόεδρο τον κ. Μαχλά, κάναμε κάποιες συζητήσεις, μου εξήγησε κάποια πράγματα για την ομάδα. Πιστεύω ότι έκανα μια καλή επιλογή, έρχομαι σε ένα περιβάλλον πολύ καλό. Γνωρίζω τον προπονητή πολύ καλά. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Γνωρίζω την δυναμική που έχει ο ΟΦΗ σαν ομάδα και θεωρώ ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή».
Έρχεσαι από μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό στην Κύπρο και βρίσκεται σε μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα. Πιστεύεις ότι αλλάζει κάτι σε σένα;
«Σίγουρα έζησα πολύ καλές στιγμές με την ομάδα της Ανόρθωσης. Έζησα την κορυφαία στιγμή της καριέρας μου με την συμμετοχή μου στο Champions League. Κάθε χρόνο ήμασταν στην Ευρώπη και φέτος από τα οκτώ παιχνίδια είχα έξι 90λεπτα σε αγώνες στην Ευρώπη στο Europa League. Πήρα αυτή την απόφαση, γιατί πιστεύω στην ομάδα του ΟΦΗ. Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Β’ Εθνικής. Η ομάδα πρωταγωνιστεί, θέλει την άνοδο και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε. Γι\’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση και ήρθα στον ΟΦΗ».
Θα θέλαμε να μας πεις δυο λόγια για την σχέση σου με τον κ. Αναστόπουλο. Είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν και στην Κέρκυρα.
«Τον γνωρίζω σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είχα πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Ήταν από τους ανθρώπους, που είχαν πιστέψει πολύ σε μένα. Ήταν αυτός που με καθιέρωσε στην ομάδα της Κέρκυρας. Είχαμε βγει πρωταθλητές στην Β\’ Εθνική και μετά αγωνίστηκα στην Α΄ Εθνική. Έχει παίξει και αυτός τον ρόλο του για να έρθω στον ΟΦΗ. Δηλαδή ότι είναι προπονητής της ομάδας ο κ. Αναστόπουλος».

Μια τελευταία ερώτηση, μαθαίνεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας;
«Ναι. Πάντα ρωτάω ή κοιτάω κάποια πράγματα. Από εκεί ξεκίνησα, υπάρχουν κάποιες ομάδες που κοιτάω τι κάνουν. Θα έπρεπε όμως να έχουν γίνει περισσότερα πράγματα, αλλά υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις ομάδες, υπάρχει οικονομική κρίση. Αυτό έχει επηρεάσει όλους τους ανθρώπους. Πιστεύω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον και για τα ευρυτανικά δρώμενα στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο και γενικά σε όλα τα αθλήματα».
Πηγή: www.onsports.gr – evrytaniasport.blogspot.com.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook