Την άποψη ότι το ντέρμπι με τον Πλατανιά θα κριθεί στο πρώτο γκολ εξέφρασε ο Άγγελος Βαρδάκης. Ο τεχνικός της Χερσονήσου μίλησε για τον Πλατανιά τον οποίο θεωρεί ως μια από τις τη πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι στόχος της Χερσονήσου στο Μάλεμε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Όποιος είναι πιο τυχερός, ψύχραιμος και πετύχει πρώτος γκολ, τότε θα έχει το πλεονέκτημα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ματς που θα βασιστεί στο πάθος», τόνισε ο Βαρδάκης για να συμπληρώσει «Ο Πλατανιάς είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες τον τελευταίο καιρό. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει καλή τεχνική και για μένα αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος θα έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Δεν έχουμε δείξει να βελτιωνόμαστε στο γκολ αν και δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Ελπίζω και η τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη στα Χανιά. Πρέπει να κοιτάμε να πάρουμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια, το επόμενο είναι με τον Πλατανιά και κοιτάμε να πάρουμε ότι μπορούμε».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χερσονήσου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Χαλκιαδάκη, Αριστεινίδη, του ανέτοιμου Μπέρκη και του τιμωρημένου Κίτσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook