Η πρώτη διασυνοριακή συνάντηση για την εξωστρέφεια αγροδιατροφικών εταιρειών στην περιοχή Αδριατικής – Ιονίου.

Η εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου “INNOVAGRO: Development of an Innovative Network for the Promotion of Extroversion of Agro-food Companies in Adriatic – Ionian Area” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο Επιμελητήριο Χανίων.

Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη ενός καινοτόμου δικτύου για την προώθηση της εξωστρέφειας των αγροδιατροφικών εταιρειών στην περιοχή Αδριατικής – Ιονίου.

Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας Αδριατική – Ιόνιο (INTERREG ADRION), και το Επιμελητήριο Χανίων είναι επικεφαλής εταίρος του έργου.

Οι εταίροι του προέρχονται από την Ελλάδα (Επιμελητήριο Χανίων, Περιφέρεια Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, INSULEUR), την Αλβανία (Ένωση Εμποροβιομηχανικών Επιμελητηρίων Αλβανίας), την Ιταλία (Επαρχία της Potenza, Πανεπιστήμιο Basilicata, Γενική Συνομοσπονδία Γεωργίας), τη Σερβία (Επιμελητήριο Σερβίας) και τη Σλοβενία (Ινστιτούτο για Ολοκληρωμένες Λύσεις Ανάπτυξης – E-zavod).

Να σημειωθεί ότι το έργο είναι ένα από τα 35 που εγκρίθηκαν σε σύνολο 378 υποβολών, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για υποβολή πρότασης ξεπέρασαν τους 800.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook