“Επίθεση” στο Δήμαρχο Σφακίων από τον πρόεδρο του τοπικού Αγ.Ρουμέλης για την μη καταβολή μηνιαίου επιδόματος

Την μη καταβολή του μηνιαίου επιδόματος ως πρόεδρος τοπικού Αγ.Ρουμέλης, από τον Δήμο Σφακίων, καταγγέλλει ο Ιωάννης Τζατζιμάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε συζήτηση που είχε με τον δήμαρχο Σφακίων, Γιάννη Ζερβό, του απάντησε ότι οι πολίτες της Αγ.Ρουμέλης δεν καταβάλουν τα ανταποδοτικά τέλη και γι’αυτό ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, δεν παίρνει το μηνιαίο επίδομα που δικαιούται.

Ο κ.Τζατζιμάκης με επιστολή του ζητά να διευθετηθεί το ζήτημα και να του καταβάλλονται αυτά τα χρήματα:

“Θέλω να σας ενημερώσω ότι από 13-6-2016 έχω εκλεγεί πρόεδρος Τοπικού Αγ. Ρουμέλης και δεν έχω λάβει ακόμα ούτε ευρώ από τα χρήματα που δικαιούμαι και που ο δήμος είναι υποχρεωμένος να μου καταβάλει.

Σε συνάντηση που είχαμε μου είπατε ότι επειδή οι συγχωριανοί μου δεν καταβάλουν τα ανταποδοτικά τέλη για αυτό τον λόγο και δεν μου καταβάλλεται το μηνιαίο επίδομα που δικαιούμαι ως πρόεδρος του Τοπικού.

κύριε δήμαρχε,

Παρακαλώ να με ενημερώσετε αν ο μισθός, των αντιδημάρχων και όλων όσων εργάζοναι στον δήμο καταβάλλονται κανονικά ή μήπως και σε εσάς συμβαίνει ότι συμβαίνει και σε εμένα;

κύριε δήμαρχε, 

Ξέρετε ότι αυτά τα χρήματα τα έχω ανάγκη γνωρίζοντας τους σημερινούς δύσκολους καιρούς που περνάμε και γνωρίζοντας και την οικονομική μου αδυναμία (εργάζομαι σαν συμβασιούχος πυροσβέστης για πέντε μήνες τον χρόνο). Αδυνατώ να πληρώνω κινητά, τηλέφωνα, βενζίνες κλπ για να κάνω την δουλειά μου όπως πρέπει σαν πρόεδρος τοπικού.

Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε άμεσα, ώστε να μου καταβληθούν τα χρήματα, που μου οφείλει ο Δήμος και που είναι υποχρεωμένος να μου καταβάλει.”‘

Τζατζιμάκης Ιωάννης του Ιωσήφ, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αγ.Ρουμέλης Δήμου Σφακίων Ιωάννης Τζατζιμάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook