Η σημαντική πρωτοβουλία περιλαμβάνει διοργανώσεις εκπαιδευτικών-ερευνητικών προγραμμάτων, επιμορφωτικά σεμινάρια, παροχή υποτροφιών σε δημόσιους λειτουργούς ή σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε ο Δήμος Ηρακλείου με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού για τη Δια Βίου μάθηση και περιλαμβάνει διοργανώσεις εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων,  επιμορφωτικά σεμινάρια, παροχή υποτροφιών από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε δημόσιους λειτουργούς ή σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, εκπόνηση διαγωνισμών εφευρετικότητας-λογοτεχνίας-καινοτομίας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης μετέβη στην Κύπρο, συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ιδρύματος Αντώνη Πολεμίτη, με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Πανεπιστημίου και υπέγραψε το Μνημόνιο Συνεργασίας από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου. Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Έδρας Unesco του Πανεπιστημίου Αιμίλιος Σολωμού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook