Σε κάθε επίσκεψη έγινε ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά αιμοπεταλίων και τη δωρεά μυελού των οστών από μέλος του Συλλόγου μας.

Χθες ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, που εορτάζεται την 1η Νοεμβρίου, πραγματοποίησε ημέρα ευαισθητοποίησης με επισκέψεις σε σχολικά ιδρύματα του Νομού Χανίων μαζί με τους μεταμοσχευμένους, Αντώνιο Γιαλελάκη, λήπτη μοσχεύματος καρδιάς, και Ιωάννη Αποστολάκης, λήπτη μοσχεύματος πνευμόνων για την ενημέρωση των νέων μας στο θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα:

-στις 12μμ βρέθηκε στο Επαγγελματικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου στις Μουρνιές. Παράλληλα ενημέρωση πραγματοποίησε και η κα Ελευθερία Ασημίνα, εθελόντρια του Συλλόγου, για τη δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων και τη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης.

– στις 4μμ βρέθηκε στην Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας ΟΑΕΔ στον Ταυρωνίτη και

– στις 7:30μμ βρέθηκε στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Πλατανιά στον Πλατανιά.

Ταυτόχρονα σε κάθε επίσκεψη έγινε και ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά αιμοπεταλίων και τη δωρεά μυελού των οστών από μέλος του Συλλόγου μας.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι προαναφερόμενοι μεταμοσχευμένοι, η κα Ελευθερία Ασημίνα, εθελόντρια του Συλλόγου, και μαθητές και διδάσκοντες των σχολείων κατά την ενημέρωση στα σχολικά ιδρύματα και η Πρόεδρος, Δέσποινα Ροδουσάκη, με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτριο Παντελάκη, και τους μεταμοσχευμένους να ποτίζουν το «Δέντρο της Ζωής», που φύτεψε το Μάιο του 2017 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ο Γεώργιος Κουταλώνης, δωρητής οργάνων σώματος του παιδιού του, στο πλαίσιο αντίστοιχης δράσης του Συλλόγου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook