Σε συμβολική κατάληψη της πτέρυγας Διοίκησης και του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου του Ο.Τ.Ε. προχώρησαν το πρωί μέλη της ΟΜ.Ε.-Ο.Τ.Ε., σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση που τηρεί η διοίκηση του Οργανισμού στο θέμα της υπογραφής Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική οργάνωση.

Στην ανακοίνωσή της, η ΟΜ.Ε.-Ο.Τ.Ε. σημειώνει ότι η πτώση των εσόδων του Ο.Τ.Ε., που είναι απόρροια της πίεσης του ανταγωνισμού και της πολιτικής που ακολουθεί η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) έναντι του Ο.Τ.Ε., δεν μπορεί να ισοφαρίζεται με πίεση για αφαίρεση μισθών από τους εργαζομένους, προς όφελος των συμφερόντων του γερμανικού Δημοσίου.

Οι συνδικαλιστές επεσήμαναν στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Μιχάλη Τσαμάζ, ότι δεν μπορεί να αγνοεί αλλά ούτε να επιτίθεται στο σπουδαιότερο κεφάλαιο της Επιχείρησης, αλλά πρέπει μαζί με αυτό να κάνει επίθεση ανάπτυξης και προοπτικής της Εταιρείας, με συμμάχους τους εργαζομένους, που σε δύσκολες εποχές οδήγησαν σε ανοδική πορεία την εταιρεία.

Στο μεταξύ, σε εσωτερικό έγγραφο που κυκλοφόρησε από τη διοίκηση, για ενημέρωση των υπαλλήλων του Οργανισμού, επισημαίνεται ότι το προεδρείο της ΟΜ.Ε.-Ο.Τ.Ε. απαίτησε σήμερα άμεση συνάντηση με τον κ. Τσαμάζ, η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς βρισκόταν σε εξωτερική συνάντηση, με αποτέλεσμα να καταλάβουν τη Γ\’ πτέρυγα του 13ου ορόφου, όπου βρίσκεται το γραφείο του προέδρου.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook