Την ίδια στιγμή που μπήκαν στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών οι δικηγόροι της Βίκυς Σταμάτη και της Αρετής Τσοχατζοπούλου υπέβαλαν αίτηση αποφυλάκισης.

Η σύζυγος και η κόρη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, καταδικάστηκαν σε  κάθειρξη 8 ετών για τις “χρυσές μίζες” των εξοπλιστικών.

Οι δύο γυναίκες οι οποίες μεταφέρθηκαν σήμερα στις φυλακές Ελαιώνα με το… καλημέρα υπέβαλαν αίτηση  για την υφ’ όρον απόλυσή τους, υποστηρίζοντας πως έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη κίνηση πρόκειται να  γίνει και από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος το πρωί πέρασε την πόρτα των φυλακών Χαλκίδας. Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού  προτίθενται να προχωρήσουν σε αίτηση για υφ’ όρον απόλυση και του Άκη Τσοχατζόπουλου, αξιοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις που προβλέπονται στο νόμο Παρασκευόπουλο για υπέργηρους καταδίκους σε συνδυασμό μάλιστα με την επίκληση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός.

capital.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook