Ο Ισπανός μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι της Καρδίτσας ενώ τέθηκε ξανά μάχιμος ο έμπειρος μέσος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Καρδίτσας  με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στους 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όχι όμως και ο Ισπανός Μάρτος, ο οποίος έμεινε τελικά εκτός.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης,Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Οικονόμου, Παπαστεριανός,Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάρτος, Πλευράκης, Μονιάκης, Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Ρούσσος, Κοντογιάννης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής με πτήση από το Ηράκλειο για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Καρδίτσα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα προπονηθεί το Σάββατο το πρωί στην Καρδίτσα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι, στο οποίο ο ΟΦΗ θα ζητήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το διπλό επί του Πανσερραικού, στην πρώτη αγωνιστική. Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει και στο Ηράκλειο θα επιστρέψει τη Δευτέρα το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook