Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων με πολύ κακή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε από νωρίς σε δύσκολη θέση κόντρα στον Υδραϊκό και έτσι δεν είχε αντίκρισμα η αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 8-7.

Από το πρώτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός πήρε σημαντικό προβάδισμα με 5-2, ενώ στο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει τα 8 γκολ έναντι 4 του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES. Χωρίς τον Ηλία Μαχαίρα, που αποβλήθηκε και σε αυτό το παιχνίδι, η χανιώτικη ομάδα έκανε αντεπίθεση διαρκείας και μείωσε λίγο πριν το τέλος σε 8-7, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία με τον Κουλιεράκη για την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-2, 0-1, 0-2

Η διακύμανση του σκορ:

1ο οκτάλεπτο
1-0 Χαραλαμπόπουλος
1-1 Κατσουλάκης
2-1 Χαραλαμπόπουλος
3-1 Μπλάνης
4-1 Αλαμάνης
4-2 Κατσουλάκης
5-2 Τοράκης

2ο οκτάλεπτο
5-3 Χαριτάκης
6-3 Χαραλαμπόπουλος
6-4 Μπαριωτάκης
7-4 Χαραλαμπόπουλος
8-4 Μπλάνης

3ο οκτάλεπτο
8-5 Κατσουλάκης

4ο οκτάλεπτο
8-6 Μπατάκης
8-7 Μπαριωτάκης

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Κοτσάφτης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 1, Μπλάνης 2, Βιτέλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 4, Αλαμάνος 1, Μιγόπουλος, Στελλάτος, Ξενάκης.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Πολογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 3, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Λεβεντάκης, Χάλαρης.

*Στοιχεία αγώνα από pisina.net
**Φωτογραφίες από Νίκο Βαμιανάκη

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook