Κάλεσμα για συμμετοχή στο 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει στο ξενοδοχείο Candia Maris στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 14:30, απευθύνει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “η κύρια θεματική του ενότητα, αφορά την επιχειρηματικότητα και την επανεκκίνηση της οικονομίας και αποτελεί ένα από τα 7 προσυνέδρια που πραγματοποιούνται μέσω μιας νέας καινοτόμου διαδικασίας σε όλη την Ελλάδα. Η  παρουσία του προέδρου της ΝΔ,  Κυριάκου Μητσοτάκη στις ανοιχτές διεργασίες του προσυνεδρίου δυναμώνει το ρόλο και την φωνή των συνέδρων καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις προς τους ομιλητές για τα καίρια οικονομικά θέματα που τους απασχολούν ή να κάνουν σύντομες τοποθετήσεις.

Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, την ανάδειξη νέων ιδεών και την συμμετοχή της κοινωνίας μπορούμε να αναδείξουμε και εξειδικεύσουμε το πρόγραμμα μας, συνδιαμορφώνοντας τους κεντρικούς άξονες για το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα στις 16-17 Δεκεμβρίου”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook