Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να κερδίσει σε δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 τον Α.Ο. Χανιά / Κισσαμικό με 1-1 αν και προηγήθηκε με τον Καϊπερς και έπαιζε και πάλι, όπως και με την Καλλιθέα, με παίκτη παραπάνω για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο. 

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν εκμεταλλεύτηκε το Παγκρήτιο ούτε την δεύτερη αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικό.

Οι γηπεδούχοι του Τάκη Γκώνια, που βρέθηκε και πάλι στην εξέδρα λόγω της τιμωρίας του, παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Κυριακίδη, Λαμπάκη και Ροβίθη.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τον Καΐπερς στο 42′ όταν μπήκε στην περιοχή του Λαζαρίδη από τα αριστερά και με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια και ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 67΄ και ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός έπαιζε με 10 λόγω αποβολής του Φουάση με 2η κίτρινη στο 65′, οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του ματς ισοφάρισαν με τον Σάλιακα στο 82′ μετά από λάθος συνεννόηση του Μαζουλουξή με τον Λαδά και άσιστ του Λέο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook