Συγκέντρωση την Τρίτη  έξω από το κτίριο της ΕΡΑ ( Έλλης 40 – Κάτω Σούδα)

Ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης, αλληλέγγυοι ακροατές της ΕΡΤ Χανίων, απευθύνουν κάλεσμα για τη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί έξω από το κτίριο της ΕΡΑ, στη Σούδα, ενάντια στην διακοπή των εκπομπών ακροατριών/ακροατών.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη 13:00. έξω από το κτίριο της ΕΡΑ ( Έλλης 40 – Κάτω Σούδα), στις 7 Νοεμβρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Εμείς, οι αλληλέγγυοι ακροατές της ΕΡΤ Χανίων, δεν έχουμε αυταπάτες. Το ξέρουμε πως κάποιοι βασίζονται στην κούρασή μας να διεκδικούμε, αλλά δεν μας πειράζει ούτε μας πτοεί, ίσα ίσα μας εμπνέει!

Για αυτό και τους αφιερώνουμε το παρακάτω από το γνωστό ηχητικό του μαύρου που φαίνεται ότι κάποιοι διοικούντες ξέχασαν γρήγορα: «Κανένα σύστημα δε θα σας υποσχεθεί την ελευθερία σας, δεν υπάρχει τέτοιο σύστημα, σας είπαν ψέματα. Μόνιμα θα διεκδικείτε ολοένα και περισσότερο αυτό που σας αρνούνται βασιζόμενοι στην κούρασή σας, με λίγες μόνο εξαιρέσεις. Μα, με τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι αντέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά.» (Μ. Χατζιδάκις)

Γι’ αυτό το ένα αγωνιζόμαστε! Αλληλέγγυοι ακροατές της ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ.

Καλούμε λοιπόν όλον τον αλληλέγγυο κόσμο την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ Χανίων στη 13.00 για να εκφράσουμε μαζί την εναντίωσή μας σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης.

Oι Αλληλέγγυοι ακροατές ΕΡΑ Χανίων & όχι μόνο”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook