Η ενημέρωση για κλειστή σύσκεψη που τελικά ήταν… ανοιχτή

Επειδή αρκετοί αναγνώστες του Flashnews.gr, θα ενημερώθηκαν από τα υπόλοιπα ΜΜΕ της πόλης για τα χθεσινά γεγονότα στην διευρυμένη συνάντηση της ΝΟΔΕ Χανίων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε το εξής: 

Το Flashnews.gr δεν παρέστη για ρεπορτάζ, γιατί η ενημέρωση που είχαμε από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, ήταν ότι επρόκειτο για μια κλειστή για τα ΜΜΕ σύσκεψη.

Σήμερα όμως, διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο η σύσκεψη δεν ήταν κλειστή, αλλά διαδραματίστηκαν και ορισμένα σημαντικά γεγονότα. 

Να σημειωθεί εδώ, ότι το δελτίο τύπου που εστάλη το πρωί και δημοσιεύτηκε (δείτε ΕΔΩ) δείχνει μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που αποτύπωσαν οι συνάδελφοι στα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα που παρουσιάζεται από τα ρεπορτάζ όχι μόνο ενότητα αποτυπώνει, αλλά δείχνει ότι επικρατεί ένα “χάος”.

Έγινε αντιληπτό, ότι η “φαγωμάρα” για τις θέσεις στο ψηφοδέλτιο καλά κρατεί και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. 

Αυτό το “μπάχαλο” φάνηκε και από την στάση της ΝΟΔΕ απέναντι στο θέμα της δημοσιογραφικής κάλυψης από το Flashnews.gr και της ασυνεννοησίας, όπως τελικά αποδείχτηκε.

Εμεις σαν Flashnews.gr δηλώνουμε ότι η χθεσινή μας απουσία δεν είχε καμία απολύτως σκοπιμότητα και δεν βρεθήκαμε στο χώρο για ρεπορτάζ γιατί η ενημέρωση που είχαμε ήταν οτι θα επρόκειτο για μία κλειστή σύσκεψη.

Γιάννης Ξυγκάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook