Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη του ότι θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο Σπηλαιολογίας Α΄ Επιπέδου (Αρχαρίων) από 15 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου 2017.

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί σύμφωνα με τον κανονισμό εκπαίδευσης που έχει θεσπίσει η Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Ελλάδος. 

Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε νέους και νέες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην σπηλαιολογία, αποκτώντας γνώσεις και τεχνικές, προκειμένου να μπορούν να προσεγγίζουν τα οριζόντια σπήλαια με ασφάλεια και σεβασμό προς την χλωρίδα και την πανίδα τους και να μάθουν τεχνικές ώστε να εισέρχονται με ασφάλεια σε σπηλαιοβάραθρα, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι και η κίνηση σε αυτά απαιτεί συχνά τη χρήση ειδικών γνώσεων και εξοπλισμού.

Η διάρκεια της Σεμιναρίου, το αναλυτικό πρόγραμμα, ο κανονισμός λειτουργίας του, καθώς και οι αιτήσεις συμμετοχής σε αυτό, θα διατίθεται στα γραφεία του Συλλόγου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.
Τα βασικά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο Σεμινάριο πρέπει να κατατεθούν στον υπεύθυνο της Σχολής κ. Γ. Μαζωνάκη, πριν την έναρξη του Σεμιναρίου, μέχρι την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, οπότε θα πραγματοποιηθεί σύντομη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως 23:00, τηλ. 28210 44647 ή στον Έφορο Σπηλαιολογίας και Canyoning κ. Γεώργιο Μαζωνάκη, κιν. 6970961599.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook