Με ερωτησή του προς τα αρμόδια υπουργεία Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να ενταχθούν στη μελέτη και το έργο του ΒΟΑΚ τα τμήματα Αγ.Νικόλαος-Σητεία και Αγ.Νικόλαος-Ιεράπετρα

Με  ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να ενταχθούν στη μελέτη και το έργο του ΒΟΑΚ τα τμήματα Αγ.Νικόλαος-Σητεία και Αγ.Νικόλαος-Ιεράπετρα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τα σοβαρά αναπτυξιακά ζητήματα της Κρήτης συνεχίζεται.

Είναι γνωστές οι μεγάλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους φορείς του νησιού για την κυβερνητική απόφαση ανάθεσης μελέτης και έργου που αφορά τον ΒΟΑΚ από τα Χανιά μέχρι την Χερσόνησο που είχαν ως αποτέλεσμα να ανακοινωθεί τελικά ότι θα φτάσει μέχρι τον Αγ.Νικόλαο.

Αυτή η επιμονή της Κυβέρνησης να θεωρεί ότι η Κρήτη σταματά όπου αυτή θέλει κάθε φορά, δεν μας βρίσκει καθόλου σύμφωνους και

Επειδή το πιο δύσκολο τμήμα του ΒΟΑΚ είναι Αγιος Νικόλαος-Σητεία και

Επειδή θα πρέπει ο ΒΟΑΚ να συνδεθεί  με Ιεράπετρα και με το διευρωπαϊκό δίκτυο του νότου.

Ερωτάσθε κ.κ Υπουργοί:

Προτίθεστε να αλλάξετε θέση και να εντάξετε στη μελέτη και το έργο ΒΟΑΚ τα τμήματα Αγ. Νικόλαος-Σητεία και Αγ. Νικόλαος-Ιεράπετρα και σύνδεση με το διευρωπαϊκό δίκτυο;».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook