Συνεχίζεται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία των ξεναγών, και άλλων φορέων του τόπου μας.

Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 12/11/2017, με θέμα: “Περίπατος στο χθες και το σήμερα του ανατολικού τμήματος της Παλιάς Πόλης”. Η ξενάγηση, η οποία θα συνοδεύεται και από την παρουσίαση φωτογραφικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί από τον Ιστορικό – Ερευνητή, Εμμανουήλ Μανούσακα. 

Ως σημείο συνάντησης – αφετηρία έχει οριστεί το Δημαρχείο Χανίων. Εκτιμώμενη διάρκεια ξενάγησης: δυόμισι ώρες. Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα ξεναγήσεων θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή έως και τις 10 Δεκεμβρίου για το τρέχον έτος. 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί ποιοτικό πρόγραμμα ξενάγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο: 28213 41665 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ Νοέμβριος –  Δεκέμβριος 2017

Κυριακή 12/11

Περίπατος στο χθες και το σήμερα του Ανατολικού τμήματος της παλιάς πόλης, με τον Ιστορικό – Ερευνητή, Εμμανουήλ Μανούσακα. 

Κυριακή 19/11

Ξενάγηση στις οχυρώσεις των Χανίων, με τον γνωστό Αρχαιολόγο, πρώην Προϊστάμενο της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Μιχάλη Ανδριανάκη. 

Κυριακή 26/11

Γνωριμία με τα μνημεία του Ενετικού Λιμένα, από την Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Ζαχαρένια Σημανδηράκη.

Κυριακή 3/12

Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων από τον  επαγγελματία ξεναγό της πόλης μας, Σταύρο Σταυρουλάκη.

Κυριακή 10/12

Περπατώντας στην Παλιά Πόλη με τις επαγγελματίες ξεναγούς της πόλης μας, Σούκη Σεβαστιάννα και Βάσω Κατσαντώνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook