Kαταγγελίες και παράπονα – Ελαιοπαραγωγός εξοφληθηκε με δεκάδες κούτες απορρυπαντικού

Πληθαίνουν οι καταγγελίες και τα παράπονα των ελαιοπαραγωγών προς τη διοίκηση της Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη – ΑΕ τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος ότι οι άνθρωποι της διοίκησης της Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη – ΑΕ εξοφλούν τις οφειλές των προηγούμενων ετών, με απορρυπαντικά.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση ελαιοπαραγωγού ο οποίος «εξοφλήθηκε» με δεκάδες κούτες απορρυπαντικού.

Προφανώς για να ξεπλύνουν τη ντροπή που βαραίνει την προηγούμενη ένωση τα προηγούμενα χρόνια και που έχει δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο στην πολιτική των τιμών του ελαιολάδου αλλά και στις πληρωμές.

Πολλοί ελαιοπαραγωγοί με τους οποίους μιλήσαμε εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για όσα συμβαίνουν. 

Η ανταλλακτική οικονομία στις μέρες μας ανθεί σε σχέση με παλαιότερες εποχές, ωστόσο όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς δεν μπορεί να αποτελεί πανάκεια στο πρόβλημα και λύση στην κακοδιαχείριση των προηγούμενων ετών.

Ελαιοπαραγωγοί επισημαίνουν ότι τον τελευταίο καιρό ψιθυρίζονται διάφορα για συμπράξεις, συνέργιες και εξαγορές με γνωστή εταιρεία του χώρου, ωστόσο κανείς ακόμα δεν ξέρει τι θα φέρει αυτός ο γάμος εάν και όποτε πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι η νέα εταιρία που έχει αναλάβει εδώ και δύο χρόνια τον τομέα του λαδιού, η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ, πληρώνει μετρητοίς τους ελαιοπαραγωγούς.

Κώστας Συλιγάρδος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook