Ευθείες βολές προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση, οτι χρησιμοποιούν μεθόδους παρακράτους και προσπαθούν, μέσα από χυδαίες επιθέσεις προς την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, να χτυπήσουν τον ίδιο, εξαπέλυσε από την Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο 4ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα του προσυνεδρίου, περίπου στις 7 το απόγευμα και αφιέρωσε την αρχή της ομιλίας του, στα όσα έχουν δει τις τελευταίες δύο ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με την σύνδεση της γυναίκας του Μαρέβας Γκραμπόφσκι,  στη λίστα των Paradise Papers και στην χρησιμοποίηση τους από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως στοιχεία διαφθοράς που αγγίζουν τη ΝΔ.

Κ.Μητσοτάκης: Άνανδρη επιθεση, αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπησουν εμένα όχι τη γυναίκα μου

Ο πρόεδρος της ΝΔ, έκανε λόγο για άναδρη επίθεση σε βάρος της γυναίκας του με στόχο την πολιτική του εξόντωση.

“Κάποιοι ανακυκλώνουν το παρελθόν και επιλέγουν να συκοφαντήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω να σηκώνουν το βλέμμα τους και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιο να χτυπήσουν εμένα και όχι τη γυναίκα μου”, σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα ενώ συνέχισε λέγοντας:.

“Ο μεγάλος κρητικός συγγραφέας Ν.Καζαντζάκης είχει πει ότι το ψέμα είναι αναδρία. Το να επιτίθεται  κάποιος πλαγίως και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια γυναίκα που έχει διακριθεί στο χώρο της, είναι διπλή αναδρία”.

Επανέλαβε επίσης αυτό που είχε πει σε τοποθέτησή του στη Βουλή προς τον Αλέξη Τσίπρα, οτι δηλαδή δεν είναι ντροπή να χάνει κανείς τις εκλογές, προσθέτοντας: “Ντροπή είναι να προσπαθεί να διασωθεί εξαπολύοντας λάσπη και χυδαιότητες χρησιμοποιώντας το παρακράτος για να εξοντώσει πολιτικούς του αντιπάλους”.

Το τελευταίο κατέληξε που χρειάζεται η χώρα είναι να μπει σε κύκλο εσωστρέφειας

ΒΟΑΚ και έργα υποδομής στην Κρήτη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ελλείψεις σε εργα υποδομής που υπάρχουν στην Κρήτη σημειώνοντας οτι ένα κενό όσο αφορά στην στήριξη της ανάπτυξης του νησιου, αφορά στον Βόρειο Οδικό Άξονα, διαβεβαιώνοντας οτι η υλοποίηση του αποτελεί προτεραιότητα.

Επίσης, σημείωσε οτι στην Κρήτη, το αεροδρόμιο Καστελιου αλλά και έργα που αφορούν στο περιβάλλον, όπως οι βιολογικοί καθαρισμοί, αποτελούν υποδομές που μπορούν να στηρίξουν την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού όμως δυστυχώς και εδώ υπάρχει έλλειμμα.

 

Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της απαγωγής του. Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας που σήμερα έχει τον ονομαστική του εορτή, αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook