Ομιλία στο καφέ Κήπος, στον Δημοτικό Κήπο των Χανίων, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ανάγκη μαζικής προσέλευσης των πολιτών στις κάλπες, ενώ καταφέρθηκε κατά των κομματικών μηχανισμών.

«Απομένουν ελάχιστες ώρες μέχρι της στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή, ελπίζουμε να καταφέρουμε να μεταδώσουμε στον κόσμο την ανάγκη της συμμετοχής, 

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, θα θέλαμε να έχουμε μία ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία, που θα έδινε τη δυνατότητα στη νέα γενιά, να είναι παρούσα, αλλά έστω και έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα, πιστεύω ότι την Κυριακή θα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που θα ψηφίσουν για το νέο φορέα, το νέο κόμμα, την νέα προοδευτική παράταξη» είπε ο κ.Θεοδωράκης.

Παράλληλα καταφέρθηκε κατά των «μηχανισμών» ενώ ερωτώμενος για το αν υπάρχει δίλημμα στις εκλογές της Κυριακής είπε πως το δίλημμα είναι αν «θα κερδίσουν οι πολίτες, οι άνθρωποι που πολιτεύονται με γνώμονα το συμφέρον του τόπου ή θα κερδίσουν οι κομματικοί μηχανισμοί. Πρέπει να κερδίσουν οι αληθινά προοδευτικοί πολίτες. Νομίζω ότι η ενότητα θα εξασφαλιστεί αν υπάρξουν εκατοντάδες, χιλιάδες πολίτες που θα ψηφίσουν, αν ψηφίσουν λίγοι, αν είναι μία ασθενική, διαδικασία, τότε είναι λογικό να υπάρξουν γκρίνιες, από τον κόσμο που θα ήθελε μία πιο δυνατή παράταξη».

Σε ότι αφορά στην ενότητα της κεντροαριστεράς, μετά τις εκλογές, ο κ.Θεοδωράκης το συνέδεσε άμεσα με την συμμετοχή στις εκλογές, λέγοντας πως  η ενότητα θα εξασφαλιστεί εάν ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, ενώ αν ψηφίσουν λίγοι «θα υπάρξουν γκρίνιες» από τον κόσμο που θα ήθελε μεγαλύτερη εκπροσώπηση.

 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook