Η δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” με ανακοίνωσή της ζητά εξηγήσεις για το κόψιμο εκπομπών εθελοντών παραγωγών στην ΕΡΑ

Στην ανακοίνωσή της, η δημοτική παράταξη καταγγέλλει οτι πρόκειται για αντιδημοκρατική απόφαση και ζητά  εξηγήσεις «άνωθεν» για το αμιγώς πολιτικό αυτό θέμα, όπως το χαρακτηρίζει.

Όπως αναφέρει η  “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” , “με βάση ουσιαστικά μια τυπική και προϋπάρχουσα νομική πρόβλεψη, με απαράδεκτο τρόπο και σε εξαιρετικά κακό χρόνο «έπεσε μαύρο» στις εκπομπές ακροατών, δηλαδή στις εκπομπές που παρήγαγαν άνθρωποι με εθελοντική και όχι επαγγελματική σχέση, στην ΕΡΑ Χανίων. Και όχι μόνο σε αυτή αλλά και σε άλλες κατά τόπους ΕΡΑ.

Στην επέτειο του «μαύρου» στην ΕΡΤ, ενάντια στο οποίο έγινε παλλαϊκός αγώνας, χωρίς κανένα διάλογο ή έστω προειδοποίηση, κόπηκαν στον αέρα εκπομπές και εκπαραθυρώθηκαν άνθρωποι με προσφορά χρόνων στην ΕΡΑ, με «άνωθεν» εντολή. Όσοι άνωθεν την παρήγγειλαν, την συνόδευσαν και με λουκέτο στην πόρτα της ΕΡΑ Χανίων αλλά και με αστυνομική παρουσία, που θυμίζουν άλλους καιρούς, επικίνδυνους.

Ως Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος καταγγέλλουμε τις απαράδεκτης σύλληψης και υλοποίησης αυτές πρακτικές και ως δημότες αυτής της πόλης απαιτούμε  εξηγήσεις «άνωθεν» για το αμιγώς πολιτικό αυτό θέμα, που θίγει τη δημοκρατία και εκθέτει τους πολιτικούς εμπνευστές του”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook