Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (12/11) με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης, όπου στόχος για την ομάδα του Δημήτρη Ροδά είναι η πρώτη νίκη στη Γ’ Εθνική.

Η προετοιμασία ωστόσο συνεχίζεται με προβλήματα, αφού ο Κουτσαυδής υπέστη διάστρεμμα. Από την άλλη στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψει ο Σαράντης, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η ενημέρωση του ΑΟΚ Χανιά αναφέρει τα εξής:

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΑΟΚ Χανιά για το κυριακάτικο (12/11,17:00) παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Εκεί όπου “αυτοσκοπός” είναι η νίκη.

Ο Κουτσαυδής υπέστη διάστρεμμα στη βραδινή προπόνηση της Τετάρτης και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Στις προπονήσεις ωστόσο, αναμένεται να ενσωματωθεί ο Μιχάλης Σαράντης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και αυτό είναι ένα καλό “μήνυμα” για τον προπονητή μας, Δημήτρη Ροδά.

Την Πέμπτη θα γίνει βραδινή προπόνηση, ενώ διπλή θα είναι η προπόνηση της Παρασκευής.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά εκφράζει τα ειλικρινή και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του 14χρονου Γιώργου Ζερβού, που τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή.

Είναι πραγματικά θλιβερό να φεύγουν από τη ζωή, τόσο νέοι άνθρωποι και μάλιστα ένα παιδί όπως ο Γιώργος που ήταν εξαίρετος χαρακτήρας, άριστος μαθητής και σπουδαίος αθλητής.

Όσο κι αν είναι δύσκολο, να ευχηθούμε, πρωτίστως, στους γονείς και στα αδέρφια του Γιώργου “καλή δύναμη” και να ζήσουν να τον θυμούνται…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook