Είμαι ακόμα Παιδί: Έχουμε γιορτή και σας περιμένουμε στα Χανιά

Έχετε δει, εκεί στην οδό Αποκορώνου, στον αριθμό 166 στα Χανιά ένα μεγάλο κτίριο;  Ξέρετε πως εκεί υπάρχει ένα μεγάλο σπίτι;

Έχετε μπει ποτέ μέσα; Ξέρετε ότι στο σπίτι αυτό μένουν παιδιά; Τα έχετε γνωρίσει; ΟΧΙ;;; Αααα ήρθε η ώρα να τα γνωρίσετε!

Την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα, το ΄Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων ανοίγει τις πύλες του και μαζί μ’ εμάς, το Εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα Παιδί», σας υποδέχεται σε μια γιορτή γνωριμίας! 

Αυτή, είναι η πρώτη γιορτή που συνδιοργανώνουμε κι η ομάδα Χανίων έχει άγχος! Να πάνε όλα καλά, να περάσουν από το Κέντρο πιο πολλά από τα μισά Χανιά, να περάσουν τα παιδιά μας τέλεια, να, να, να…

Τρέχουν όλοι! Με μπροστάρη την Εύα. Η Κατερίνα, ο Τζόε, η Γιούλη, η Εμμανουέλλα κι όλοι οι άλλοι…

Η δραστήρια ομάδα των Χανίων τρέχει να προλάβει να’ ναι όλα στην εντέλεια! Κανόνισαν κεράσματα από το Ζαχαροπλαστείο Select. Στο χώρο από νωρίς θα είναι ο  Dj Αριστοτελης Μανουδακης να φροντίζει για τη διασκέδαση όλων. Η ομάδα χορού break dance απο τη σχολή χορού «Εν χορώ»  θα δείξει σε όλους .. τα βασικά βήματα (για να δούμε ποιο από τα παιδιά μας θα «ξεσηκωθεί» για εγγραφή στην ομάδα!!). 

Και κάπου εκεί, θα’ ρθουν και τα μαγικά! Ο ταχυδακτυλουργός MagicChri θα αναλάβει δράση κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας εξαφανίσει… τη Τασούλα!!

Για όλους αυτούς τους λόγους και κυρίως γιατί έχουμε ανάγκη (όχι μόνο εμείς μα και το Κέντρο) να μας γνωρίσετε, save the date!  17 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην Αποκορώνου 166,   στο ΄Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων ΄

Αν κι εσείς νιώθετε παιδί  κι έχετε αγάπη μέσα σας και «ψυχή» για να προσφέρετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους "πρωταγωνιστές" της εκδήλωσης μ’ έναν από τους παρακάτω τρόπους:
site: www.eimaiakomapaidi.gr 
e-mail: [email protected]
facebook: www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr 

Η μιλήστε με μια από της εθελόντριές μας: 

• Εύη Λεονταράκη: 6974645331 (Υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας, Υποδοχής εθελοντών & Πληροφορίες)
• Αγγελική Ζερβού: 6982775591 (Υπεύθυνη Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Οργάνωσης & Συντονισμού Ομάδας Παιδιών)