Η εξαιρετική σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα εφαρμογή κινητών αναπτύχθηκε αποκλειστικά από φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου στα πλαίσια της πτυχιακής τους εργασίας

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου είναι από τα ελάχιστα τμήματα στην Ελλάδα που διαθέτει πλέον εφαρμογή κινητού για τους φοιτητές του και μάλιστα με πολλά πλεονεκτήματα σε σχεδιασμό αλλά και σε λειτουργίες συγκρινόμενη με τις υπάρχουσες εφαρμογές στα υπόλοιπα ΑΕΙ της Ελλάδας.
 
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως η εξαιρετική σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα εφαρμογή κινητών αναπτύχθηκε αποκλειστικά από φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου στα πλαίσια της πτυχιακής τους εργασίας, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο σπουδών του τμήματος σε νέες τεχνολογίες Πληροφορικής Η εφαρμογή έχει σκοπό την προώθηση του τμήματος σε υποψήφιους φοιτητές και την εξυπηρέτηση των μελών του τμήματος.
 
Αναπτύχθηκε στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας των φοιτητών του τμήματος Πελοπίδα Κεφαλιανού και Μαρίας Λαγουδάκη με σκοπό την προώθηση του τμήματος σε υποψήφιους φοιτητές και την εξυπηρέτηση των μελών του τμήματος. Επιβλέπων Καθηγητής της εργασίας ήταν ο Κώστας Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος.
 
Δημιουργήθηκε με τη σύγχρονη πλατφόρμα προγραμματισμού κινητών android studio που είναι και η επίσημη πλατφόρμα για προγραμματισμό σε κινητά με λειτουργικό σύστημα android και είναι διαθέσιμη στο play store:


 https://goo.gl/v3E9As
(ή μπορείτε να την αναζητήσετε γράφοντας Δ.Ε. Αγ. Νικολάου.)

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που υποστηρίζει η εφαρμογή προς τους φοιτητές είναι:

Προβολή ανακοινώσεων του τμήματος

Το πρόγραμμα σπουδών ανά εξάμηνο

Επικοινωνία τηλεφωνικά ή με email με την γραμματεία του τμήματος

Δυνατότητα επικοινωνίας με τους καθηγητές του τμήματος

Σύνδεση σε όλες φοιτητικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΕΙ και δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής κλήσης όπου είναι εφικτό

Χρήσιμους συνδέσμους με δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής κλήσης όπως Δήμος, ΚΤΕΛ, κτλ.

Πληροφορίες για υποψήφιους φοιτητές

Σύνδεση με το κανάλι του τμήματος στο you tube και το facebook του τμήματος

Εικονική περιήγηση στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου

Η εικονική περιήγηση του τμήματος περιλαμβάνει ενδεικτικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου όπως αίθουσες διδασκαλίας, τη βιβλιοθήκη, το κλειστό Γυμναστήριο κ.α.. και μέσω του κινητού του μπορεί ο χρήστης να προηγηθεί εικονικά σε όλους τους παραπάνω χώρους και να γνωρίσει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τμήματος (Ιστοσελίδα εικονικής περιήγηση του τμήματος:  https://goo.gl/v6JYca).  
 
Πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι πως στις περισσότερες λειτουργίες συνδέεται δυναμικά με την σελίδα του τμήματος και λαμβάνει τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο οπότε είναι πάντοτε ενημερωμένη χωρίς να χρειάζεται update. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να μεταβεί σε λειτουργία επισκέπτη ή φοιτητή ώστε να αντίστοιχα να αυξηθούν ή να μειωθούν οι διαθέσιμες υπηρεσίες της εφαρμογής ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook