Σεμινάριο «Επεξεργασία εικόνας με το Photoshop» από 14 έως 28 Νοεμβρίου

Θέλετε να μάθετε πως εξαφανίζονται οι ρυτίδες σας από μια φωτογραφία; Πως μπορείτε να «πειράξετε» τα χρώματα σας ή (γιατί όχι…) να βελτιώσετε και το σχήμα του προσώπου σας; Με το photoshop όλα γίνονται! Αρκεί να ξέρετε να το χειρίζεστε…

Στο σεμινάριο «Επεξεργασία εικόνας με το Photoshop» θα μάθετε να επεξεργάζεστε κάθε είδους ψηφιακή εικόνα, να «ρετουσάρετε» πρόσωπα και τοπία, να εξαφανίζετε στοιχεία μιας φωτογραφίας ή να προσθέτετε. Και τέλος θα μάθετε να εφαρμόζετε στις φωτογραφίες σας κάθε είδους effect.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, σε αρχιτέκτονες, φοιτητές, web designers, αλλά και σε οποιονδήποτε έχει χόμπι τη φωτογραφία.

Ενότητες σεμιναρίου:

Εισαγωγή στην ψηφιακή φωτογραφία
Γνωριμία με τα εργαλεία του photoshop
Επεξεργασία χρωμάτων
Επιλογή αντικειμένων και η επεξεργασία τους
Effects
Formats αποθήκευσης αρχείων

Διάρκεια σεμιναρίου: 28 διδακτικές ώρες.

Κόστος σεμιναρίου: 160€* ανά συμμετοχή

Ημερομηνίες διεξαγωγής: από 14/11 – 28/11/2017 κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 18.00μμ – 21.15μμ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής: Χαρίλαος Γρηγορέλης,  επαγγελματίας γραφίστας με πολυετή προϋπηρεσία σε computer graphics, 3d animation και μοντάζ. Επίσης διατηρεί δική του εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε άνεργους, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής τους, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

*Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά

*Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302730, φαξ 2810-227189, [email protected] από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook