Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση της Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση της Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, χθες Πέμπτη 9/11/2017, στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην χθεσινή εκδήλωση της Τ.Ε Ηρακλείου και παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία του Τηλέμαχου Δημουλά, μέλους του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Στο δεύτερο μέλος της εκδήλωσης ακολούθησε θεατρική παράσταση, αφιερωμένη στην Οκτωβριανή Επανάσταση, με τίτλο: «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του John Reed, από την θεατρική ομάδα Ηρακλείου της ΚΝΕ.

Στο χώρο λειτουργούσε καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και βιβλιοπωλείο της «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ» με αρκετές εκδόσεις αφιερωμένες στην Οκτωβριανή Επανάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook