Το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχει την πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση εν όψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα ο ΝΟΧ με 15 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει στην ημερίδα «West side funs festival» που διοργανώνεται στο Περιστέρι.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Την πρώτη της αγωνιστική συμμετοχή εν όψει της νέας περιόδου θα έχει αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, βγαίνοντας μάλιστα… εκτός έδρας προκειμένου να δώσει το παρών σε ημερίδα που διοργανώνεται στο Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ημερίδα «West side funs festival» που πραγματοποιείται από τον Γλαύκο και τα Δελφίνια Περιστερίου, με τον Ν.Ο. Χανίων να αναμένεται να πάρει μέρος με 15 αθλητές και αθλήτριες. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής του Τμήματος, Ηλίας Καλαμαρίδης, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αναλυτικότερα, οι συμμετοχές για τον ΝΟΧ είναι οι εξής: Βαρδαλάκη, Κατερινάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκης, Κουκλάκη, Κούτρης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Μπασιά, Παπαγιαννάκης, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τρουλινός, Χατζηπλής, Χίνος.