Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Πέμπτης μια πολύ γνωστή Ηρακλειώτισσα, όταν πήγε για περπάτημα στον λιμενοβραχίονα του Κούλε.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα – η οποία έχει έντονη κοινωνική δράση – σε ανάρτησή της στο Facebook:

“Φίλοι μου Αγαπημένοι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια τρομαχτική άσχημη εμπειρία που έζησα εχθές το απόγευμα στον Κούλε όπου είχα πάει για περπάτημα.

Ήταν γύρω στις 19:30 μμ όταν πέρασα την είσοδο. Είχε ελάχιστο κόσμο εκείνη την ώρα 2-3 παρέες των 2 ατόμων οι οποίες αποχωρούσαν. 
Φτάνοντας στα μισά της διαδρομής, ξαφνικά πετάχτηκε από τα βράχια ένας νεαρός άντρας αξύριστος με σχισμένα ρούχα ο οποίος με ακολουθούσε.

Με έλουσε κρύος ιδρώτας, Το μόνο που σκέφθηκα εκείνη τη στιγμή ήταν να πάρω το κινητό μου και να προσποιηθώ ότι μιλούσα με τον άντρα μου ο οποίος υποτίθεται με περίμενε στην είσοδο του Κούλε. Αυτό, τον νευρίασε, με έπιασε από τον λαιμό προσπαθώντας να μου πάρει το κινητό, του είπα ότι ο άντρας μου είναι αστυνομικός με περιμένει στην είσοδο και το τηλέφωνο παρακολουθείτε.

Νευρίασε φοβήθηκε πιο πολύ, συνέχισε να με πιέζει στο λαιμό και να με σπρώχνει να με πετάξει στο λιμάνι τον έσπρωχνα και εγώ και η δική μου δύναμη ήταν πιο μεγάλη από την δική του.. Από εκεί κατάλαβα ότι ήταν ναρκομανής……..του ξέφυγα και άρχισα να τρέχω ….. ευτυχώς βρέθηκε ένας κύριος ο οποίος ερχόταν προς το μέρος μου και αυτός έκανε στροφή τρέχοντας προς τα μέσα….Την περιπέτεια μου, την μοιράστηκα μαζί σας για να προστατεύσω τους περιπατητές από τυχόν τέτοια περιστατικά σαν το δικό μου.

Μεγάλη Προσοχή λοιπόν όταν αποφασίσετε να περπατήσετε στον Κούλε….”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook