Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, επικρατώντας με 4-1 του Αχαρναϊκού στο ΔΑΚ Γάλλου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν αποδεκατισμένοι στο Ρέθυμνο και χωρίς προπονητή αλλά κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια. Η χανιώτικη ομάδα όμως από νωρίς βρήκε διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα, με τον Γκίνη να έχει δοκάρι στο 14′ και τον Λέο στο 15′ να “κρεμάει” τον Καλογεράκο και τον Ξύδα να “σπρώχνει” την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34′ ο Λέο με νέα εξαιρετική προσπάθεια έδωσε “έτοιμο” γκολ στον Γκίνη που με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ ο Αχαρναϊκός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Τζανέτου από κόρνερ του Καρβουνίδη. Στο 45′ ο Ξύδας με σουτ “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (51′) ο Ξύδας κέρδισε πέναλτι από τον Μεγαλοοικονόμου, το οποίο εκτέλεσε στο 53′ ο Ντάγκρας, ο Καλογεράκος απέκρουσε και στην επαναφορά από το πλασέ του Σελινιωτάκη ο Ντάγκρας σε κενή εστία “έσπρωξε” την μπάλα στα δίχτυα. Στο 74′ μία ακόμη εξαιρετική προσπάθεια από τον Λέο που “σέρβιρε” στον Ξύδα, ο οποίος πέτυχε το τελικό 4-1. Η χανιώτικη ομάδα είχε και τρίτο δοκάρι στο 83′ με τον Μεγαρίτη.

Οι φάσεις του αγώνα
6′ Φάουλ του Καρβουνίδη ο Λαζαρίδης μπλοκάρει σταθερά. 
8′ Από γύρισμα του Λεμονή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο Καλογεράκος δύσκολα μπλόκαρε. 
9′ Σουτ του Ξαγοράρη μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
12′ Φάουλ του Λεμονή η μπάλα λίγο έξω από την εστία. 
14′ Ατομική ενέργεια του Αρναούτογλου και γύρισμα στον Γκίνη που από κοντά με πλασέ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. 
15′ ΓΚΟΛ: Ο Λέο από πλάγια θέση “κρεμάει” με ψηλοκρεμαστό πλασέ τον Καλογεράκο και ο Ξύδας προλαβαίνοντας τους αμυντικούς πλασάρει σε κενή εστία για το 1-0.
17′ Σουτ του Ντάγκρα η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενους και απομακρύνεται.
21′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Ξύδα η μπάλα άουτ. 
34′ ΓΚΟΛ: Ωραία ατομική προσπάθεια του Λέο και γύρισμα στον Γκίνη που με κεφαλιά από κοντά κάνει το 2-0.
40′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Καρβουνίδη κεφαλιά του Τζανέτου και 2-1.
45′ Πάσα του Γκίνη στον Ξύδα που από κοντά με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο εσωτερικό μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στο έδαφος.
51′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ατομική ενέργεια του Ξύδα και ανατροπή από τον Τζανέτο.
53′ ΓΚΟΛ: Ο Ντάγκρας εκτέλεσε το πέναλτι ο Καλογεράκος απέκρουσε, ο Σελινιωτάκης πλάσαρε και ο Ντάγκρας “έσπρωξε” την μπάλα στα δίχτυα για τκ 3-1.
63′ Γυριστό σουτ του Λεμονή άουτ.
65′ Πάσα του Λέο πλασέ του Λεμονή ο Καλογεράκος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.
74′ ΓΚΟΛ: Ο Λέο “ταλαιπώρησε” τους αμυντικούς και “έκοψε” την μπάλα στον Ξύδα που πλάσαρε για το 4-1.
77′ Σουτ του Βρεττού απέκρουσε ο Καλογεράκος.
83′ Κόρνερ από τον Βρεττό κεφαλιά του Μεγαρίτη στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Καλογεράκος αποτρέπει το γκολ στην προσπάθεια του Παντελάκη.
90+3′ Σουτ του Μαρκοπουλιώτη άουτ.

Διαιτητής: Ζαραβίνος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Γαρεφαλλάκης-Τρουλλινός (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Βισκαδούρος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Τζανέτος (31′), Καρδάσης (44′), Ξύδας (60′), Τοπτίδης (62′), Λεμονής (74′), Μεγαρίτης (87′), Καρδάσης (89′)
Κόκκινη κάρτα: Καρδάσης (89′)

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη (76′ Μεγαρίτης), Λεμονής (76′ Τασιούλης), Ξύδας, Ντάγκρας (70′ Βρεττός), Λέο.

Αχαρναϊκός (-): Καλογεράκος, Καρδάσης, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ιωακειμίδης (75′ Καλαμιώτης), Τζανέτος (69′ Τζανουλίνος), Χαραλαμπόπουλος, Καρβουνίδης, Χίλαρι (57′ Γεωργόπουλος), Ξαγοράρης, Τοπτίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook