Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Πετράκης εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, με αφορμή το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού μίλησε ο Καλούδης Λεμονής, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο αρχηγός Γιάννης Κυριαζόπουλος.

Οι δηλώσεις του Πετράκη έχουν ως εξής: «Όσον αφορά το παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του Αχαρναϊκού, που ήρθαν και έπαιξαν, πάλεψαν όσο μπορούσαν και έκαναν μία σημαντική προσπάθεια με βάση όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες που έχουν τον τελευταίο καιρό σαν ομάδα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη στάση που έδειξαν και τη νοοτροπία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρότι ακουγόντουσαν πάρα πολλά για τον αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που πολλές φορές μας αποπροσανατολίζει όλους μας, θέλοντας και μη, ενώ δεν θέλουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας σίγουρα το έχουμε, οπότε τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η νίκη μας είναι δίκαιη, είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Εμείς από αύριο θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε εκτός έδρας, που είναι αρκετά δύσκολο, για να πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ότι φάνηκε να μπαίνει αγχωμένα η ομάδα του στο παιχνίδι: «Έχει να κάνει με αυτό που σας είπα πριν, διότι όταν παίζεις με μία ομάδα που ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι θα κατέβει, δεν θα κατέβει, ότι θα έρθει με ελλείψεις ή οτιδήποτε άλλο, αν γυρίσουμε και σκεφτούμε πώς μπορεί να σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές είναι το μόνο σίγουρο ότι πρέπει να κερδίσουν, αυτό πρέπει να το κάνουν ούτως ή άλλως, αλλά έτσι σε βγάζει λίγο έξω από τον στόχο σου και τη συγκέντρωσή σου, οπότε το άγχος το θεωρώ φυσιολογικό. Αλλά η προσπάθειά μας ήταν αρκετά καλή και σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για κάποια λάθη που έγιναν που ίσως στοιχίσουν σε άλλα ματς: «Δεν είμαστε από τις ομάδες που εύκολα ο αντίπαλος μπορεί να τους κάνει ευκαιρία. Δηλαδή και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό, ακόμα και με τον Αστέρα Τρίπολης και με την ΑΕ Καραϊσκάκης δεν είναι η αφετηρία μας ότι είμαστε μία ομάδα η οποία δέχεται πολλές ευκαιρίες. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ίσως σήμερα κάποια πράγματα και με βάση τον σχηματισμό του αντιπάλου, γιατί έπαιζε με δύο επιθετικούς και δεν μας ήταν τόσο γνώριμο σε αυτό που είχαμε μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα δούμε κι εμείς με ηρεμία αύριο το βίντεο για να δούμε τι δεν πήγε καλά ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι».

Για το αν υπάρχει φόβος υπέρμετρου ενθουσιασμού από το γεγονός ότι η ομάδα είναι κοντά στην κορυφή και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο Παναχαϊκή: «Επειδή και οι παίκτες παίρνουν τη σκέψη από τον προπονητή τους και επειδή εγώ δεν σκέφτομαι αυτή τη διαδικασία, νομίζω ότι μπορώ να τους επηρεάσω. Εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα, κρατάμε λίγο χαμηλά την… μπάλα, δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθούμε για τη νίκη, παντού, όπου και να παίζουμε. Το κομμάτι αυτό είναι που θέλουμε να μας διακρίνει και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Το ότι θα παίξουμε με την Παναχαϊκή το μόνο που σκεφτόμαστε δεν είναι ότι είναι πρώτη, αλλά ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, το γνωρίζουμε και θα πρέπει να καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Ο Καλούδης Λεμονής είπε τα εξής: «Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Αχαρναϊκό και να λύσουν τα όποια προβλήματα έχουν. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι θέλοντας να βάλουμε γρήγορα γκολ και να πιέσουμε ψηλά και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο δεν μας φόβισε, ήμασταν όλοι μαζί, ενωμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι με άλλα δύο όμορφα γκολ. Κοιτάμε τη συνέχεια με την Παναχαϊκή, όπου έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κυριαζόπουλου έχουν ως εξής: «Ήρθαμε να παίξουμε με τα όσα προβλήματα έχουμε, ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός ήταν καλύτερος, έπρεπε να κερδίσει και κέρδισε. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο, γιατί όταν γυρνάς μετά από το ρεπό της Τετάρτης και ξαφνικά βλέπεις 13 παίκτες δηλωμένους τραυματίες και όλοι αυτοί έπαιζαν και παρακάλαγαν να παίξουν και ξαφνικά δεν έχεις και προπονητή είναι πολύ δύσκολο να έρθεις να παίξεις. Αλλά εμείς ήρθαμε, γιατί αγαπάμε την ομάδα. Αυτοί που είναι μέσα είναι μία οικογένεια, οι άνθρωποι που τη στηρίζουν μας στηρίζουν πάρα πολύ και μας δίνουν μεγάλη βοήθεια. Εγώ είμαι από πέρσι και νιώθω ότι οι άνθρωποι που είναι στο Μενίδι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα, δεν έχουν κανένα όφελος από αυτήν. Ήρθαμε εδώ με τα προβλήματά μας να παίξουμε σαν οικογένεια. Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα, ήμασταν παιδιά που δεν είχαμε παίξει, δεν είχαμε χημεία, αλλά καταφέραμε να έχουμε μια καλή εικόνα, παίξαμε καλά αλλά δυστυχώς κέρδισε ο αντίπαλος. Ξαφνικά μέσα σε 3-4 μέρες πολλοί παίκτες, προπονητές, γυμναστές μας άφησαν έτσι. Τώρα εμείς συνεχίζουμε, πιστεύω στην ομάδα και όσο μας επιτρέπουν να παίζουμε εμείς θα παίζουμε. Θα ματώσουμε τη φανέλα γι’ αυτήν την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό και από εκεί και πέρα ελπίζω να βρεθεί μία λύση και όλα αυτά να τελειώσουν και να συνεχίσει ο Αχαρναϊκός, που έχει μία μεγάλη ιστορία, στο πρωτάθλημα της Football League».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook