Περισσότεροι από 100 Κρητικοί με τα τετράτροχά τους συμμετέχουν στην πανελλαδική διαδήλωση για τον νέο ΚΟΚ – Ζητούν συνάντηση με τον Χρήστο Σπίρτζη

Απόβαση στην Αθήνα πραγματοποιούν με τις γουρούνες τους 100 Κρητικοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που αφορά στο νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας και μεταξύ άλλων απαγορεύει την κυκλοφορία των τετράτροχων στην άσφαλτο.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων και υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο “κλείνει” τα μαγαζιά τους και αφήνει πολλούς ανθρώπους που εργάζονται στις επιχειρήσεις τους άνεργους.

Μαζί τους και κάποιοι αγρότες που χρησιμοποιούν τις γουρούνες για να κάνουν τις αγροτικές εργασίες τους.

Οι κρητικοί θα συμμετέχουν στην πανελλαδική διαμαρτυρία η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί με  πορεία προς το υπ. Μεταφορών όπου θα ζητήσουν να δουν τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Οι κρητικοί ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων υποστηρίζουν πως οι γουρούνες είναι οχήματα παντός τύπου και τονίζουν πως είναι άδικο να καλούνται να πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας, και φόρους, να επιτρέπεται η εισαγωγή των οχημάτων αλλά ταυτόχρονα να απαγορεύεται η κυκλοφορία τους στους δρόμους  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook