Εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, στην διαδρομή Ασκύφου Σφακίων – οροπέδιο Ταύρης, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Η πεζοπορία θα είναι εύκολη σε αργούς ρυθμούς και θα ξεκινήσει από την γειτονιά Αμμουδάρι στο οροπέδιο Ασκύφου Σφακίων, είναι ελαφρώς ανηφορική σε καλογραμμένο μονοπάτι, τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4. Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν το καταφύγιο του Συλλόγου στην Ταύρη, με την όμορφη καταπράσινη φθινοπωρινή φύση και θα αγναντέψουν προς τα ανατολικά Λευκά Όρη και το οροπέδιο Ασκύφου, όπου θα επιστρέψουν από το ίδιο μονοπάτι, για ξεκούραση. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό ζεστό μπουφάν, καπελάκι ή σκούφο και γάντια.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 17/11. Αρχηγός της εξόρμησης είναι o κ. Εμμανουήλ Μαλεκάκης και συνοδοί θα είναι μέλη του Δ.Σ..