Ένταση και φωνές στη δικαστική αίθουσα στο Ηράκλειο όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία.

Παραλίγο να βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση στην αίθουσα του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, καθώς δυο κουβέντες ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν το τεταμμένο κλίμα μεταξύ κατηγορουμένων και της πλευράς των θυμάτων.

Η ένταση ξέσπασε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της ιατροδικαστού και τεχνικής συμβούλου από την πλευρά των κατηγορουμένων, Ελπίδας Σπανουδάκη.

Την ώρα που η πολιτική αγωγή “βομβάρδιζε” την ιατροδικαστή με ερωτήσεις, συγγενής του Ξυδάκη ειρωνευόμενη την κα Σπανουδάκη, είπε δυνατά, “Εσύ δεν έπρεπε να ήσουν εδώ πέρα, έπρεπε να ήσουν αυτόπτης μάρτυρας”. Τότε κάποιο άτομο από την πλευρά των κατηγορουμένων είπε δυνατά “Σκάστε”. Αυτές οι δυο κουβέντες ήταν αρκετές για να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να προκληθεί ένταση μεταξύ των δυο πλευρών.

 Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν μέσα στην αίθουσα να προσπαθήσουν να απομακρύνουν τη μια πλευρά από την άλλη και να εκκενώσουν την αίθουσα, βγάζονται κατοίκους και συγγενείς έξω μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook