Η Εθνική Ελπίδων είχε τις ευκαιρίες για να κάνει το “5 στα 5” απέναντι στην Κροατία αλλά έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας.

Με τον Μανώλη Σάλιακα του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού βασικό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα, παρότι αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, λόγω της 2ης κίτρινης σε Πασαλίδη (83′).

Η Κροατία έχασε πέναλτι με τον Μπρέκαλο στο 41′, για να προηγηθεί η Ελλάδα στο 65′ με τον Μανθάτη. Στο 74′ ο Αστράς, που αντικατέστησε λίγα λεπτά νωρίτερα τον τραυματία Κότσαρη έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε σουτ του Μπρέκαλο κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Στο 86′ ο Σάλιακας έβγαλε ιδανική σέντρα για τον Λημνιό, που δεν μπόρεσε εξ επαφής να σκοράρει, ενώ στο 87′ από κεφαλιά του Μαυροπάνου η μπάλα μετά την απόκρουση του Πόσαβετς προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ελλάδα: Κότσαρης (71′ λ.τρ. Αστράς), Σάλιακας, Πασαλίδης, Νικολάου, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Μανθάτης (85′ Μαυροπάνος), Λάμπρου (66′ Λημνιός), Κουλούρης.

Κροατία: Πόσαβετς, Κάρατσιτς, Σόσα, Σούνιτς, Τσαλέτα-Καρ, Μπρέκαλο, Γιάκολις (90+6′ Μπάσιτς), Μόρο, Μποτσκάι, Σίμιτς, Μπάλιτς (70′ Ιβάνουσετς).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook