Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή τη νέα παράταση για το αεροδρόμιο Καστελλίου:

«Άλλη μια παράταση για το έργο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι. Αν υπάρχει μια σταθερά στην Κυβέρνηση, αυτή είναι οι συνεχείς παρατάσεις και οι καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά έργα, όπως το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου!   

Άλλη μια παράταση, η τρίτη στη σειρά, δόθηκε στο διαγωνισμό για την πρόσληψη ανεξάρτητου μηχανικού, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής τις 7 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως, στην καλύτερη περίπτωση, η κήρυξη οριστικού αναδόχου του έργου μετατίθεται για τα τέλη του έτους, κι αυτό εφόσον δεν υπάρξουν νέες κωλυσιεργίες, εντάσεις κλπ.

Επομένως, οι πρώτες εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2018, τη στιγμή που ο αρχικός σχεδιασμός του έργου προέβλεπε την ολοκλήρωσή του εντός του 2019. Τώρα, η Κυβέρνηση κάνει φιλόδοξες εξαγγελίες για το 2021… και βλέπουμε. Μάλιστα, το θεωρεί επιτυχία, αφού στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης (20/21-09-2017) ο κ. Τσίπρας και οι αρμόδιοι Υπουργοί κ.κ. Χαρίτσης και Σπίρτζης πανηγύρισαν για την εντυπωσιακή επίσπευση του έργου του αεροδρομίου!

Όμως, τους διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα! Δεν πέρασαν καν δύο μήνες και έχουν ανακοινωθεί δύο νέες παρατάσεις για την έναρξη του έργου του αεροδρομίου.

Δυστυχώς, παρακολουθούμε άλλο ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ της ωμής εξαπάτησης σε βάρος του Κρητικού Λαού και γενικότερα των Ελλήνων πολιτών, καθώς η κοροϊδία συνεχίζεται με μία ακόμα παράταση. Θα τηρηθεί άραγε αυτή τη φορά;». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook