Οι εικόνες από το Αγρίνιο και η καταγγελία του ιδιοκτήτη προκαλούν αίσθηση. Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη μέρα, πήρε απρόβλεπτη τροπή για τον ίδιο…

Οι εικόνες από το Αγρίνιο με τα σκουπίδια μέσα σε χωράφι με ελιές κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Σε πολιτισμένες κοινωνίες είναι σύνηθες και υποχρεωτικό οι πολίτες να ανακυκλώνουν τα σκουπίδια τους. Κάποιοι τα ρίχνουν στους κάδους σκουπιδιών. Άλλοι, ιδίως σε χωριά, τα διαχειρίζονται συγκεντρώνοντας τα σε κάποιο σημείο του χωραφιού τους και είτε τα παρατάνε έτσι είτε τα καίνε.

Οι πιο “έξυπνοι” εξ αυτών επιλέγουν να αποθέτουν τα απορρίμματα τους σε ξένα χωράφια! Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει πολίτης που πηγαίνοντας στο χωράφι του, στους Τσουκάλαδες Παραβόλας για να μαζέψει ελιές, βρέθηκε να αντικρίζει σωρούς από σκουπίδια.

«Βρήκα από κλουβί ζώου μέχρι ληγμένη χρεωστική κάρτα»

“Μέρος του σωρού βρίσκεται στην ιδιοκτησία μου (10 μέτρα απ τα ελαιόδεντρα, στο σημείο που παρκάρω το αυτοκίνητο μου) και τα υπόλοιπα απλώνονται σε δασική περιοχή, ακριβώς πάνω στη δημοτική οδό στη θέση Τσουκαλάδες Παραβόλας.

Μπάζα, γλάστρες, κλουβί ζώου, βιβλία, ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες ως πλαστικά και ταπετσαρίες αυτοκινήτου, ειδικά τα τελευταία, με έκαναν να ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά μήπως και διακρίνω κάτι. Εντόπισα λοιπόν σε κάποιο πλαστικό καμπίνας μαρκαρισμένο το λογότυπο “BMW”, αλλά το καλύτερο: Χρεωστική κάρτα τραπέζης που είχε λήξει! Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσω της αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα και θα παραδώσω και το “πειστήριο του εγκλήματος”, λέει στην καταγγελία του ο πολίτης.

Οι εικόνες από το χωράφι στο Αγρίνιο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook